Annuïteitenhypotheek

Wat is een annuïteitenhypotheek?

Bij een annuïteitenhypotheek weet je elke maand precies waar je aan toe bent, omdat je elke maand een vast bedrag betaalt zolang de rente van jouw hypotheek vaststaat. Een deel van het maandbedrag bestaat uit rente en een deel uit aflossing zodat je aan het einde van de looptijd van de annuïteitenhypotheek het hele geleende bedrag hebt terugbetaald.

Wat zijn de voordelen van een annuïteitenhypotheek?

Omdat je van tevoren weet hoeveel je elke maand moet betalen, is dit een van de meest gekozen hypotheekvormen. Een ander voordeel van een annuïteitenhypotheek is dat je gedurende de looptijd geleidelijk de lening aflost, waardoor je steeds meer eigen vermogen opbouwt. Bovendien biedt de vaste maandelijkse betaling zekerheid en stabiliteit, zodat je kunt genieten van jouw nieuwe huis zonder verrassingen in de hypotheeklasten.

Rentetarieven annuïteitenhypotheek

Wil jij zekerheid in wat je maandlasten zijn de komende 30 jaar en zet je de rente daarom 30 jaar vast? Wil je liever wat minder per maand betalen en kies je voor 10 jaar vast met het risico dat de rente na die 10 jaar hoger is? Of houd je van een beetje spanning en ga je voor variabele rente? De hypotheekadviseurs van HypotheekXperts zorgen ervoor dat we een passende hypotheek voor jou vinden en dat voor jou duidelijk is waar jij voor kiest.

Hypotheekadvies op maat

Misschien past een van onze andere hypotheekvormen wel beter bij je of wil je voor een deel een aflossingsvrije hypotheek? De HypotheekXperts zoeken met jou tot in de puntjes uit wat de beste financiering is voor jouw nieuwe huis. Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen je helpen bepalen of dit de juiste hypotheekvorm is voor jou. Wij kijken naar jouw financiën, toekomstplannen en maken een risicoanalyse zodat we jou kunnen adviseren bij het kiezen en afsluiten van de juiste hypotheek.

Verzekeringen

Uiteraard helpen de HypotheekXperts jou ook verder met de benodigde verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering en/of een maandlastenverzekering.

Naar verzekeringen

Andere hypotheekvormen

Andere hypotheekvormen die wij bieden zijn: de aflossingsvrije hypotheek, de beleggingshypotheek, de lineaire hypotheek, de spaarhypotheek en een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.

Gratis kennismakingsgesprek

Maximale hypotheek berekenen?

Wil je alvast weten wat je ongeveer kunt lenen voor de aanschaf van een huis? Maak dan gebruik van de handige rekentool op onze website.

Naar de rekentool

Contact

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Heb je vragen of ben je klaar voor een gesprek?

Wil je meer informatie of ben je klaar voor een verhelderend gesprek? Wij zijn er om jou te helpen! Neem contact op voor persoonlijk advies op maat en laten we samen de perfecte hypotheek en verzekering vinden voor jouw droomhuis.

Maak een afspraak