Financiering op maat

Is jouw hypotheekaanvraag waarschijnlijk een grotere uitdaging dan de standaardaanvraag? Kom maar op! De HypotheekXperts gaan geen uitdaging uit de weg. Wij gaan kijken of we jou kunnen helpen, want wij denken in mogelijkheden en oplossingen. Dus ben jij een starter op de woningmarkt? Wil je een huis herfinancieren en/of een stuk overwaarde uit je huis halen? Ga je een huis verbouwen? Of wil je een huis verduurzamen? Maak dan snel een afspraak met onze hypotheekadviseurs.

Hypotheken voor expats

Hypotheken voor expats zijn onze specialiteit. Veel expats vestigen zich in de regio Eindhoven en Veldhoven. Zij komen bij ons kantoor in Eindhoven voor hypotheekadvies. Lees op deze pagina meer over onze hypotheken voor expats.

Hypotheek voor starters

Het is moeilijk voor starters om voet aan de grond te krijgen in de huidige woningmarkt, maar het is zeker niet onmogelijk. De HypotheekXperts staan voor jou klaar om te kijken wat er wel mogelijk is met een startershypotheek.

ZZP en hypotheek nodig?

Heb jij een eigen bedrijf en wil je een huis kopen? Dat kan! Ook met een hypotheek. Zullen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn? De HypotheekXperts staan voor je klaar om te kijken of en hoe we dat kunnen regelen. Bij het aanvragen van hypotheken voor ondernemers is veel papierwerk nodig en het vergt wat meer creatief denken van jouw hypotheekadviseur. Maak een afspraak met een van onze adviseurs zodat we jou kunnen helpen met het bemachtigen van dat droomhuis waar jij zo hard voor werkt!

Hypotheek oversluiten

Wil je een stuk overwaarde uit je huis halen of heb je het gevoel dat je maandlasten drastisch omlaag kunnen? Denk je dat het rentepercentage van je huidige hypotheek te hoog is? Soms kan het lonen om je hypotheek over te sluiten. De HypotheekXperts kunnen jou hierin adviseren en begeleiden. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor herfinanciering van een hypotheek.

Gratis kennismakingsgesprek

Verbouwingshypotheek

Wil je een opknapper kopen en heb je een hypotheek nodig met een bouwdepot? Of is het tijd om je huidige woning naar deze tijd te brengen met een open keuken en een aanbouw? Dan heb je een verbouwingshypotheek nodig. Ook hiermee kunnen de HypotheekXperts jou van dienst zijn. Maak een afspraak zodat jij snel aan de slag kunt met die grootse plannen om jouw huis in perfecte staat te brengen. Lees meer op onze pagina over de verbouwingshypotheek.

Verduurzamingshypotheek

Hoog hè, die energierekening? Misschien is het tijd om te verduurzamen? Maatregelen die je huis energiezuiniger maken zoals zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp zijn niet goedkoop. Als je het geld hiervoor niet hebt liggen, kan je dit lenen. De voorwaarden voor het lenen van geld voor verduurzamende maatregelen voor je huis zijn vaak erg gunstig. Vraag hiernaar als je een afspraak maakt met onze hypotheekadviseurs om te kijken naar de mogelijkheden. Wil je alvast meer weten? Kijk dan eens op onze pagina over de verduurzamingshypotheek.

Contact

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Heb je vragen of ben je klaar voor een gesprek?

Wil je meer informatie of ben je klaar voor een verhelderend gesprek? Wij zijn er om jou te helpen! Neem contact op voor persoonlijk advies op maat en laten we samen de perfecte hypotheek en verzekering vinden voor jouw droomhuis.

Maak een afspraak