Verschillende hypotheekvormen bij de HypotheekXperts

Kies je voor hypotheekadvies van de HypotheekXperts dan krijg jij professioneel en onafhankelijk advies over welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en wat de maandlasten daarvan zijn. Elke hypotheek die wij adviseren wordt op maat gemaakt.

Hypotheekadvies is echt maatwerk omdat elke financiële situatie anders is. Welke hypotheekvorm het beste bij jou past, is van een heleboel factoren afhankelijk. Je maandlasten zijn bijvoorbeeld niet alleen afhankelijk van de actuele rentestand, maar ook van de hypotheekvorm die je kiest. Soms is een combinatie van verschillende hypotheekvormen de beste optie.

Wil jij precies weten hoeveel je elke maand kwijt bent? Wil je zo snel mogelijk aflossen? Of wil je zo min mogelijk rente betalen? Maximaal die hypotheekrenteaftrek benutten nu het nog kan? Ben je een starter op de woningmarkt? Of heb je al eerder een huis gekocht?

Maak snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, dan bekijken we samen wat het beste bij jou past.

Aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je alleen een maandelijks bedrag aan rente over het bedrag dat je geleend hebt. Aan het einde van de looptijd van de hypotheek, los je het geleende bedrag in één keer af.

Lees meer

Lineaire hypotheek

Heb je een lineaire hypotheek, dan betaal je elke maand hetzelfde bedrag aan aflossing. Omdat je in het begin meer aflost dan bij een annuïteitenhypotheek, daalt het bedrag aan rente dat je over de lening moet betalen sneller.

Lees meer

Beleggingshypotheek

Het maandbedrag dat je bij een beleggingshypotheek of beleggershypotheek betaalt, wordt belegd. Aan het einde van de hypotheek wordt het resultaat van die beleggingen gebruikt om de hypotheek mee af te betalen. Tijdens de looptijd van de hypotheek wordt er niet afgelost.

Lees meer

Annuïteitenhypotheek

Kies jij voor een annuïteitenhypotheek? Dan weet je elke maand precies waar je aan toe bent, omdat je elke maand een vast bedrag betaalt zolang de rente van jouw hypotheek vaststaat. Een deel van het maandbedrag bestaat uit rente en een deel uit aflossing zodat je aan het einde van de looptijd van de annuïteitenhypotheek het hele geleende bedrag hebt terugbetaald.

Lees meer

Spaarhypotheek

Bij de spaarhypotheek wordt het bedrag dat je maandelijks betaalt in een kapitaalverzekering gestopt. Het gespaarde geld wordt aan het einde van de looptijd gebruikt om de hypotheek af te lossen. Het is niet meer mogelijk om een spaarhypotheek af te sluiten. Heb je een spaarhypotheek en wil je die oversluiten naar een andere hypotheekvorm? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

Nationale Hypotheek Garantie

Voldoen het huis dat je koopt en de hypotheek aan de voorwaarden voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) dan krijgt jouw geldverstrekker de garantie dat jouw hypotheek wordt terugbetaald, mocht er iets gebeuren waardoor het voor jou niet mogelijk is om te blijven betalen. Is er sprake van een restschuld bij de verkoop van het huis? Dan neemt de Nationale Hypotheek Garantie deze van je over.

Maximale hypotheek berekenen?

Wil je alvast weten wat je ongeveer kunt lenen voor de aanschaf van een huis?
Maak dan gebruik van de handige rekentool op onze website.

Contact

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Heb je vragen of ben je klaar voor een gesprek?

Wil je meer informatie of ben je klaar voor een verhelderend gesprek? Wij zijn er om jou te helpen! Neem contact op voor persoonlijk advies op maat en laten we samen de perfecte hypotheek en verzekering vinden voor jouw droomhuis.

Maak een afspraak