Lineaire hypotheek

De HypotheekXperts bieden verschillende hypotheekvormen aan van meer dan 50 aanbieders. Wij kunnen je deskundig adviseren over welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Een veel gekozen hypotheekvorm is de lineaire hypotheek.

Wat is een Lineaire hypotheek?

Heb je een lineaire hypotheek, dan betaal je elke maand hetzelfde bedrag aan aflossing maar niet hetzelfde bedrag aan rente. Het bedrag dat je per maand aan rente moet betalen, daalt naarmate de looptijd verstrijkt.

Wat zijn de voordelen van een lineaire hypotheek?

Omdat je in het begin meer aflost dan bij een annuïteitenhypotheek, daalt het bedrag aan rente dat je over de lening moet betalen sneller. De totale maandlasten van deze hypotheekvorm zijn daarom aan het begin hoger dan aan het eind van de looptijd van de hypotheek. Op de lange termijn ben je minder kwijt aan rente.

Rentetarieven lineaire hypotheek

Kies je voor een lineaire hypotheek dan is het interessant om goed te kijken naar de hypotheekrenteaftrek en hoeveel recht je daarop hebt. Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs nemen dit mee in hun berekeningen.

Advies lineaire hypotheek op maat

Is dit de juiste hypotheekvorm voor jou? Misschien past een van onze andere hypotheekvormen wel beter bij je. De ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs van de HypotheekXperts zoeken met jou tot in de puntjes uit wat de beste financiering is voor jouw nieuwe huis. Wij kijken naar jouw financiën, toekomstplannen en draagkracht zodat we je optimaal kunnen adviseren bij het kiezen en afsluiten van de juiste hypotheek.

Verzekeringen

Uiteraard helpen de HypotheekXperts jou ook verder met de benodigde verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering en/of een maandlastenverzekering.

Naar verzekeringen

Andere hypotheekvormen

Andere hypotheekvormen die wij bieden zijn: de aflossingsvrije hypotheek, de annuïteitenhypotheek, de beleggingshypotheek en een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. Wij bieden hypotheken aan van meer 50 aanbieders.

Gratis kennismakingsgesprek

Maximale hypotheek berekenen?

Wil je alvast weten wat je ongeveer kunt lenen voor de aanschaf van een huis? Maak dan gebruik van de handige rekentool op onze website.

Naar de rekentool

Contact

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Heb je vragen of ben je klaar voor een gesprek?

Wil je meer informatie of ben je klaar voor een verhelderend gesprek? Wij zijn er om jou te helpen! Neem contact op voor persoonlijk advies op maat en laten we samen de perfecte hypotheek en verzekering vinden voor jouw droomhuis.

Maak een afspraak